vrijdag 1 juli 2016

Kelstrup Strand en een loppemarked

HET ZOMERHUIS VAN ALICE SKAFTE ligt slechts op 200 meter afstand van het strand. Op zondagmorgen maken wij een wandeling. Het strand is verder nog leeg, maar in de zee staat al iemand te vissen. De Grote Beltbrug, de verbinding tussen de eilanden Seeland en Funen, is slecht te zien, want het is een beetje heiig.

Na de wandeling keren wij terug naar het zomerhuis en drinken koffie op de veranda. We maken een plan voor de rest van de dag, of eigenlijk niet. Het is Nationale feestdag in Denemarken en er is vast wel ergens een loppemarked (rommelmarkt). Wij rijden vanaf Kelstrup Strand in noordelijke richting en zien wel waar we terechtkomen. In Stillinge Strand, enkele kilometers verderop, treffen we een loppemarked aan en  neuzen er even rond. Wij kopen niets, zelfs geen geborduurde Carl Larsson. Vervolgens rijden we verder in noordelijke richting.Wordt vervolgd!

11 opmerkingen:

 1. Oh Willy die klaprozen!!! Daar ben ik zo gek van. Ik heb zelfs voor buiten allerlei serviesgoed met klaprozen. En als ik dan nu weer steeds die foto's zie van Denemarken dan kriebelt het toch weer om naar Scandinavië te gaan. Misschien volgend jaar weer eens een keer. Fijne vakantie verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's!!! echt Deens.
  En prachtig weer zo te zien, heerlijk!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een zomerhuis aan het strand is een droomplek...wat zaten jullie daar mooi. Ik ben benieuwd of de rommelmarkten jullie nog iets opgeleverd hebben.

  Fijn weekend en een lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi het natuurlijke strand en jaaa de velden met klaprozen!
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke foto's zo lekker dat strand, ik ben zelf een echt strandtype, maar wat is dat zand daar mooi wit ik heb het idee dat het bij ons meer naar geel neigt. En ja dan die klaprozen prachtig heb ze hier ook in de tuin maar de meeste zijn uitgebloeit nu. Kind veilig thuis hoor, en nu genieten en nog trotser als ik lees hoe z'n beoordeling is er staan zoveel mooie dingen in over mijn zoon. Geniet van je weekend groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kocht je niets? Dat vind ik knap.Over een paar weekjes zitten wij aan het strand in Zweden,ik kan niet wachten!XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooi en een loppemarked in Denemarken. Dat is iets dat we nog niet hebben meegemaakt :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen! Het lijkt wel alsof je foto's van onze vakantie hebt gemaakt. Wij waren in de meivakantie in Denemarken. We hadden een huisje gehuurd, 200 meter van het strand en konden vanaf daar de Grote Beltbrug zien. Ik krijg er heimwee van, Denemarken voelt voor mij als thuiskomen, omdat ik er vroeger met mijn ouders vaak ben geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och wat een prachtige beelden! Om van te watertanden zo heerlijk en mooi. Ik kijk met veel plezier mee hoor Willy! Jullie hebben het daar echt getroffen, en ook met het weer zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi strand, je krijgt er echt een vredig gevoel bij...mooi ook de foto van de klaprozen....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig, vooral die klaprozen en het Deense strand. Doet me denken aan onze vakantie in Denemarken, wij zaten toen schuin tegenover jouw vakantie adres, aan de andere kant van de brug, onder Nyborg.

  BeantwoordenVerwijderen