woensdag 14 november 2018

Tant Grön in Vintrosa












Tijdens onze vakanties bezoeken we ook weleens een tuincentrum. We kopen geen planten, want dat is niet handig om mee te nemen. In Vintrosa, ten westen van Örebro, bezochten we Tant Grön. Tant Grön is geen groot en doorsnee tuincentrum, maar heeft wel een uitgebreid assortiment aan planten voor sier- en moestuin. Daarnaast zijn er ook tuin- en interieurartikelen, kamerplanten en bloemen, kleding en laarzen, en verschillende lekkernijen. Het is een heerlijke plek om rond te snuffelen en tussendoor op een plekje in de prachtige tuin (bij slecht weer binnen), koffie of thee te drinken met iets lekkers. Tant Grön is meer dan een tuincentrum.











Informatie: http://www.tant-gron.nu

9 opmerkingen:

  1. Het is een paradijselijk plekje... en dan die heerlijke koffieruimte met zalige dingen in de vitrine. Alleen al de foto's is genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker trek krijg je hiervan, om te bezoeken en te kijken. Gr. Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn om weer wat vqan je te lezen en te zien! Heerlijke foto's wat een fijn plekje. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke lichte zaak! Dat lichtgroen en wit combineert prachtig met elkaar. De tuinfoto's zijn heerlijk zomers, fijn om daar naar te kijken nu het buiten somber is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die sortering in het café, daar kan menig 'echt' café een voorbeeld aan nemen, wat mooi en lekker ziet dat er allemaal uit. En de plek, alleen daarvoor zou je er al heen gaan. Dus ik bewaar dit bericht maar ven, wie weet komen wij daar ook eens in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er heel leuk uit. Echt gezellig.
    groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook al zo'n leuk plekje! Fijn dat je weer aan het genieten bent!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke snoepwinkel! Maar waar ik helemaal warm voor loop... zijn de zeer toepasselijke lampen voor een tuincentrum boven de tafels... Wauw Geweldig!
    fijne dag,
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lief tuincentrum! Gezellig even genoten van al je mooie foto’s.

    BeantwoordenVerwijderen