woensdag 4 december 2013

In my Garden B&B in Mariefred

In 2001 openden Ulrika en Sten-Åke Magnusson "In my Garden B&B" in Mariefred in het landschap Södermanland. De B&B is gevestigd in een karakteristiek wit geschilderd houten pand uit 1901 en ligt vlak bij het Mälaren (een meer).


Ulrika en Sten-Åke zijn destijds begonnen met de verhuur van één kamer, dat is inmiddels uitgegroeid tot vier. De ruime kamers zijn door Ulrike, die interieurdesigner is, sfeervol ingericht. Ze heeft er, zoals ze het zelf beschrijft, een stressvrije zone van gemaakt.

The Suite

The Nostell SuiteThe Rose Room

The Garden Cottagefoto's: website In my Garden

De B&B heeft een prachtige tuin, waar je als gast gebruik van kunt maken en die gelegenheid biedt te barbecueën. Vanuit de kamers heb je uitzicht op de tuin en het meer. Meer informatie over de kamers, locatie en geschiedenis van deze B&B vind je op de website en FACEBOOK. 
Informatie over Mariefred: http://www.imariefred.nu/


Het huis was een van de filmlocaties voor de 50ste Inga Lindström film, DAS GEHEIMNIS VON GRIPSHOLM.

Aanvullende informatie: Na 2014 is In my Garden in Mariefred niet meer in gebruik als B&B. De familie Magnusson runt nu een B&B op Mallorca. 

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er geweldig mooi uit daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zo'n stressvrije zone..... Hier ook lekker stressvrij: een wijntje, rustige music en een man die het eten afmaakt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige lokatie...daar is lijkt mij geen plaats voor stress!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Willy, het ziet er prachtig uit. Ik vind dat blauwe behang schitterend met die bloemen.Ook de bedden zien en zo leuk uit.Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Willy,
  Wat hebben zij een prachtig pand! En al die kamers zo heerlijk ingericht. Wat zal het een feest zijn om daar een keer te mogen overnachten... Het is echt geweldig mooi!
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een schitterend huis op een prachtige plek met een heel mooi stadje om je te vermaken als je helemaal ontstresst bent.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige kamertjes jammer eigenlijk om daar je ogen dicht te doen. En die ene met dat uitzicht op het water ik wil niet klagen over mijn eigen slaapkamer en het uitzicht maar als je dat ziet is het toch wel een beetje behelpen thuis.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterend huis. En op een prachtige plek. Leuk om zo binnen te kunnen kijken.
  Groetjes Will

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk om even al die prachtige plekjes te bezoeken. Even wegdromen... als ik nou eens dat hoekje zo zou inrichten.....

  BeantwoordenVerwijderen