zondag 24 maart 2013

Konst på Hög - Kunst op Hoogte

KONST PÅ HÖG - Kunst op Hoogte. Op de 100 meter hoge KVARNTORPSHÖGEN in Kumla (ten zuiden van Örebro) is een permanente beeldententoonstelling. In de zomer kun je met de auto naar de top en daar parkeren. Je kunt ook via een trap naar boven. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht. In de zomermaanden zijn er ook verschillende activiteiten, zoals muziek en theater.

Dit zag ik bijna over het hoofd, want ik dacht dat het echte mensen waren.
11 opmerkingen:

  1. Wat een bijzondere kunstontmoetingen doe je daar op, op die berg..! Ik zit met grote ogen te kijken, het lijkt me absoluut de moeite waard om daar eens rond te struinen! Vooral die laatste foto is grappig, als je niet goed oplet loop je ze zo voorbij :)! Lieve groet Lupineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen staan er opgesteld: die toren, die Ark... Daar wil je graag je wandeling maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Willy, jij komt nog eens ergens, en het is gewoon leuk.Groetjes Tony

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Willy,
    Wat geweldig zeg, al die mooie kunstwerken. En bij de laatste foto dacht ik ook dat het echte mensen waren. Pas toen ik je tekst las zag ik dat het niet zo was... Fijn dat je ons even hebt meegenomen... Lekker genieten van veel moois...
    Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Men zegt wel eens: over smaak valt niet te twisten....
    Wat is kunst?
    Ik aarzel hier toch. Ik ben iemand die geniet van landschappen in al hun pure schoonheid. Ik geniet ook van veel van wat mensenhanden kunnen maken. Maar om dat nou te combineren? Ik vind er mooie en leuke dingen tussenzitten maar ook dingen waarvan ik zeg: moet dat nou?
    Een beetje dubbel dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind het mooi en heel bijzonder, juist dat het zo buiten staat opgesteld geeft het kunstwerk een extra dimensie... nou ja, dat klinkt weer zo... hoop dat je snapt wat ik bedoel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk rondwandelen op de hoogte en je ogen uitkijken. Ook heel byzonder. Moest een beetje lachen bij je vorige blogje. Jij vind het kennelijk ook heel leuk om op zweedse huizensites rond te snuffelen. Er is nog zoveel moois te vinden tegen redelijke prijzen maar vooral ook leuk om inrichtingen te bekijken. Kan me er tijden mee vermaken.
    Kram
    Anje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Grappig dit. Wij wonen in Odeshog, ten Zuiden van Kumla en waren helemaal niet op de hoogte van dit kunstproject. Leuk om in de grote vakantie naar toe te gaan dus. Die kerk vind ik helemaal waanzinnig! Net of het een fata morgana is.

    Kram Anna Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke log Willy. Prachtige en boeiende kunst! Ik ga nu alles bekijken...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gevonden. Ik zie dat ik er zelfs op gereageerd heb, maar compleet vergeten dat jullie er geweest waren. Zie ik ook nog een reactie van Balsemien. Vreemd om dat te zien.

    BeantwoordenVerwijderen