vrijdag 22 maart 2019

Een tweede bezoek aan Mønsklint

Wij bezochten Mønsklint op het eiland Møn in Denemarken al eerder. De 100 meter hoge krijtrotsen blijven mooi en indrukwekkend om te zien. Deze keer waren we er met onze dochter en haar vriend. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het op het strand best wel spannend vind, want er kunnen stukken van de rotsen afbreken. Na een niet al te lang verblijf ga ik dan ook als eerste weer de 497 treden terug naar boven. Dat doe ik in een rustig tempo met af en toe een pauze. 


Informatie:
https://hejtjorven.blogspot.com/2013/09/mns-klint-krijtrotsen-in-denemarken.html
http://www.moensklint.dk/dk?lang=dk
http://www.sydkystdanmark.dk/sydkystdanmark-ferie-paa-sydsjaelland-og-moen

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk en herkenbaar zijn voor ons de foto's van dit en het vorige blogje ik heb er zo van genoten. Eind 70 er jaren en in de 80 er jaren hebben wij menig vakantie samen met de kinderen doorgebracht op het eiland Mon. Ook het park Liselund met al die verschillende huizen is zo prachtig. In die jaren was er ook nog het oude haventje zonder vakantie park zo puur, waar s'middags de vissers bootjes aankwamen om hun lading te lossen. Twee jaar geleden zijn manlief en ik er voor de denk ik laatste keer geweest maar onze kinderen hebben nog steeds mooie herinneringen aan die vakanties.
  Fijn weekend.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hadden er mooi weer bij. Leuk om de foto's te zien Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige boom met al die wortels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie serie ! Wel een zeer bijzonder plekje, je zou het niet verwachten in Denemarken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eén van mijn lievelingsplekken van DK.
  Mooie foto's!!
  Ik heb last van hoogtevrees, en de trap, hoe prachtig ook, is altijd een overwinning. Maar als ik dan beneden ben, kan ik mij er wel een dag vermaken. En er gaan altijd stenen mee omhoog.

  BeantwoordenVerwijderen