zaterdag 30 september 2017

Voorproefje op: De keukentafel van het Noorden - Yvon Jaspers


Op 11 oktober komt er een leuk kookboek uit over de Scandinavische keuken. Yvon Jaspers is de auteur van het boek. Ik heb al een voorproefje genomen via de website en facebook. Het ziet er allemaal lekker en leuk uit, met veel sfeervolle foto's. 

Informatie:
http://www.uitgeverijcarrera.nl/boek/De-keukentafel-van-het-Noorden-T9735.html
https://www.facebook.com/dekeukentafelvanyvonjaspers/
http://www.uitgeverijcarrera.nl/uploads/pdf/9735_fragment.pdf

Ik heb ook letterlijk een voorproefje genomen en de herfstige groentetaart met paddenstoelen en blauwschimmelkaas gemaakt. Wij vonden het heerlijk! Het recept is te vinden via bovenstaande (3e) link.


10 opmerkingen:

 1. Ik had het ook al meegekregen, maar nu wordt ik echt nieuwsgierig! Wat ziet de groentetaart er heerlijk uit. Heel uitnodigend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die gaat natuurlijk direct op m'n boekenverlanglijstje. Die hartige taart ziet erheerlijk uit. En... ik lees je blog wel en geniet van de mooie foto's maar met een hoogbejaarde moeder het ik gewoon weinig tijd om regelmatig een reactie achter te laten. Goed weken, Anny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat leuk!!! (en waarschijnlijk ook lekker).
  Ga zeker even kijken als het in de winkel ligt!!!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is leuk ! We gaan daar eens kijken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doet het volgens mij altijd goed voor de verkoop:BN'r op en in 'n kookboek.....
  overgiet dit alles met een sausje van Fika en Hygge en het zal over de toonbank vliegen als zoete kaneelbroodjes in dit geval;-)
  Vraag me af of Yvon Jaspers wel eens stamppot gegeten heeft van de gedroogde vis die zij alsof het een elandgewei is boven het hoofd houdt.
  Nou ik wel in de tijd dat gedroogde stokvis nog volop te koop was en mijn schoonmoeder zaliger er de lekkerste stamp van maakte terwijl zij niet één kookboek in huis had.

  Zo'n hartige taart smaakt in combinatie met een gemengde bladsalade altijd goed en je hebt snel een complete maaltijd op tafel staan.

  Fijne zondag en lieve groet,
  Ger


  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het boek ziet er echt tof uit, dank je voor de tip. Lieve groet Esther xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit boek komt op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen