donderdag 13 juli 2017

Picknickconcert in Slagelse

Vorig jaar juni verbleven we een week in de buurt van Slagelse in Denemarken. In een toeristenbrochure lazen we dat er tijdens de zomermaanden, op woensdagavonden, picknickconcerten waren in het park van Slagelse. Het eerste picknickconcert vond plaats tijdens ons verblijf. Het was die dag niet warm en  eigenlijk vonden we het geen picknickweer. We besloten thuis te eten en daarna alsnog een kijkje te gaan nemen. Tot onze verrassing was het park behoorlijk vol met picknickend publiek. Op een kleed, stoel, met jassen aan en/of dekens over de benen, werd er gegeten en gedronken. Picknickmanden, koelboxen en zelfs barbecues werden meegebracht. De coverband 'Dandanell and the Far out Boys' speelde. Er was een goeie sfeer, het publiek zong mee en er werd zelfs gedanst. Wij zochten een plekje op een bank en hebben het vanaf de zijlijn gadegeslagen. Een volgende keer doen we zeker mee met de picknick.Informatie:
http://picnickoncert.dk/forside/
https://www.facebook.com/www.dandanellandthefaroutboys.dk/
Online artikel: http://www.vdonline.dk/Slagelse/100-loebere/artikel/6534

9 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er leuk uit! Iedereen de klapstoeltjes mee en genieten maar... Je kunt zien, dat men ervaring heeft - die dekentjes zijn niet voor niets mee genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! Volgende keer maar gezellig een mandje mee. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk. Op de 1e foto zelfs een lapjes deken. Heerlijk luisteren en weggedoken in je quilt. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Picknicken hoort echt bij Denemarken. De "picknickarea's" in de musea vonden wij een leuk idee. Restaurants zijn er wel, maar niet zoveel als in Nederland.
  Zo'n picknick als jij beschrijft, lijkt me fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. (Even overnieuw want er zaten teveel typefouten in....)
  Dat ziet er (ondanks de kou) gezellig uit. Een voordeel van dit weer is natuurlijk wel dat je 'de blits kan maken' met een zelfgebreide of -gehaakte deken *Ü*
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt Scandinavisch, weer of geen weer, gewoon lekker buiten eten.

  BeantwoordenVerwijderen