maandag 20 april 2015

Avondwandeling in Køge

Na de wandeling in het VALLØ KASTEELPARK, vlak bij Køge (Denemarken), reden wij naar ons overnachtingsadres. Nadat we ons daar hadden opgefrist, maakten we nog een korte avondwandeling door Køge. Het stadje heeft veel oude vakwerkhuizen in warme aardetinten, die in de avondzon nog intenser overkwamen. 


Informatie: http://www.visitkoege.com/ln-int/koege/visitkoege-tourist

15 opmerkingen:

 1. Mooie stad waar de oude vakwerkhuizen goed bewaard gebleven zijn,ben dol op die sfeer van kleurige huizen,fris lente groen en strakblauwe luchten en krijg bij het bekijken van de foto's zin om de koffers te pakken.(maar dat zal er voorlopig niet in zitten,hoogstens 'n weekeind tas)

  Fijne dag en lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sfeervolle plaats! Normaal gesproken is geel niet mijn kleur, masr hier past het heel erg goed.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die vakwerkhuizen!!!
  En die doorkijkjes zijn ook altijd zo mooi, ik heb nog een paar doorkijkjes in Kolding en Ribe op de foto.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige wandeling! En mooie foto's ik wil ook (weer;-) op vakantie.....XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Koge is mooi. Ik ben er een aantal keren geweest. Ik zie dat je een foto hebt gemaakt van het oudste Deense huis. Wat een mooi huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Willy, wat een prachtige wandeling hebben jullie gemaakt. Zou daar best wel eens een tijdje willen doorbrengen. Het liefst natuurlijk met Johan, maar dat gaat helaas niet meer. Maar dankzij jou blogjes voel ik mij helemaal opgenomen in de Scandinavische sfeer. Dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie plaatjes echt Deens. Ik kijk er met een beetje heimwee naar. Het was vaak ons vakantieland toen de kinderen klein waren en dat is jammer genoeg al heel lang geleden.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I have been in Valo Castle but not in spring. It was at the end of August and it was a cloudy day. Your photos are breathtaking! Koge seems also a charming and inviting place to stay.
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi plaatsje, zeer fotogeniek !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige plaats en wat een vrolijkheid en warmte stralen deze huizen uit...ik had nooit gedacht dat ik een oranje huis mooi zou vinden, maar deze zijn geweldig....Ik wilde best wonen aan het water in dat tuintje met die prachtige clematis...wat mooi....liefs Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je wel voor de mooie avondwandeling. Precies wat ik nodig had om even op te kikkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig, echt Deens, doet me heel erg denken aan Kerteminde op Fyn, met die doorkijkjes naar binnenplaatsen. Dat was een fijne avondwandeling, ook voor je volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb weer even genoten van je foto's. Ik wilde ook nog even zeggen dat ik graag kijk in je re kolom bij al die info en mooie boeken. Ik zou bijna van alles ineens bestellen;) Die folklore boeken met handwerken erin....ben ik helemaal weg van.
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen