maandag 31 maart 2014

Even binnenkijken bij vakantiehuis Andersborg

Zullen we even verder kijken dan DE VERANDA van vakantiehuis Andersborg? Deze foto's heb ik bijna allemaal gemaakt toen we arriveerden. Dat doe ik meestal als alles nog netjes op z'n plek staat en voordat al onze spullen aan het huis worden toegevoegd. Het was al na 19.00 uur en schemer, daarom  heb ik de lampen even aangedaan.



Op de tafel staat een klein vaasje met bloemen uit de tuin.



Er ligt hout voor de haard  klaar. 


Dit is de slaapkamer die grenst aan de woonkamer.




Bij elk landschap van Zweden hoort een bloem. Het Linnaeusklokje hoort bij Småland. Op deze slaapkamer hing een borduurwerkje van die bloem.


In de keuken hoort natuurlijk een Zweedse houtenbank. Een bank met klep waar in vroeger tijden de dienstmeid haar slaapplek had. Er hangen ook een aantal oude keukenattributen. Helaas heb ik geen foto gemaakt van het oude fornuis.



Overal in huis hangen schilderijtjes, prenten en borduurwerkjes. In de keuken hangen  drie kleine borduurwerkjes op een rij, met o.a. dit rode houten huisje. Schattig hè?


De ruime overloop is eigenlijk gewoon een extra kamer. Er staan een aantal banken en een kast  met spelletjes, kleurspullen en ander speelgoed.


Dit was onze slaapkamer. Hier staat ook een prachtige kachel.




De kinderkamer heeft twee éénpersoonsbedden en er staat een bureautje voor het raam. Het ziet er zo gezellig uit. Een heerlijke kamer voor kinderen.




Een sfeervol vakantiehuis, dat aanvoelt als een thuis. Junette heeft al haar vakantiehuizen met veel zorg en liefde ingericht.

Informatie: http://www.jss.krakshult.eksjo.com/

22 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig vakantiehuis. Het is prachtig en sfeervol ingericht. Ook ik zou me hier echt thuis voelen. Het zien van al jou mooie foto's verhogen de vakantiekriebels bij mij. Zeker nu het zulk mooi weer is.
    Groetjes Will

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig weer, ik geloof dat wij ook maar eens in een huis van Junette gaan logeren! Zweedser dan dat kan bijna niet, en dan die kachels..... XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk om binnen te kijken, geweldig mooi vakantiehuis en zo mooi ingericht! prachtig.
    groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is inderdaad een heel mooi huis, met aandacht en liefde ingericht. Als de zon dan ook nog lekker schijnt, staat het garant voor een heerlijke vakantie.

    Als wij ergens op vakantie arriveren, roep ik ook altijd even 'ho'. Eerst foto's maken, daarna mag iedereen naar binnen en zijn gang gaan ;-).

    Leuk dat je meedoet aan mijn give away! Met de mails erbij zijn er inmiddels rond de 100 aanmeldingen, maar niet geschoten is altijd mis moet je maar denken ;-). Ik duim voor iedereen, dus ook voor jou :-).

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Willy. Het ziet er gezellig uit. Vooral die kachel in heel apart. Groeten Tony

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gossie... dit zou zo maar eens 'mijn' huis kunnen zijn ;)!! Helemaal mijn stijl en sfeer, wat een prachtig vakantiehuis is dit!!! Wat zullen jullie het hier heerlijk gehad hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijk gezellig vakantiehuis. Daar kun je wel permanent wonen zo te zien. Het is zo smaakvol ingericht. En er liggen zelfs prachtige quilts.
    Heel erg mooi Willy.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Willy ,ik zou zo er zo in willen trekken, wat een prachtig plekje, zo heerlijk,
    Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooh, wat aantrekkelijk.
    Ik ga gelijk boeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er gezellig uit, dat vakantiehuis

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Willy,
    Wat een heerlijk huis zeg, wat moet het fijn geweest zijn om daar te logeren.
    Het ziet er heel welkom en gastvrij uit... Super!
    Ik wens je een heel fijne week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk huis. Zo gezellig en lekker warm, prachtige foto's dank voor je rondleiding lieve groet Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, wat ziet dat er prachtig en gezellig uit.
    Ik heb alle foto's vergroot zodat ik alles goed kon zien.
    Een droomhuis.

    Gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Inderdaad heel sfeervol ja! Licht, maar tocht heel knus! Knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weer een prachtig logeeradres....wat een gezelligheid en alleen al die prachtige haard en mooie klok...die zijn echt Zweeds en ik vind ze super mooi....lieve groet Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  16. uitnodigend, warm, huiselijk, gezellig, zijn de eerste woorden die bij me opkomen. Ik ben verliefd op het schapenvachtje en de vitrage, en het tafeltje met stoel voor het raam is schattig :-) onze pc staat namelijk ook op zo'n tafeltje, ooit gekocht bij een rommelboer voor 25 gulden.!
    prachtige foto's wederom :-) liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtig vakantiehuis Willy. Lijkt me genieten om daar op vakantie te zijn.

    Groetjes Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een prachtig huis.... ik vroeg me net af hoe jullie dat deden? Of je zelf een huis daar hebt. Ga je er vaak heen dan? Heb je er ook familie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Elizabeth, wij hebben er zelf geen huis en ook geen familie. Ik vind het leuk om steeds weer mooie logeeradressen te vinden.

      Verwijderen
  19. Ik heb vandaag geboekt voor me meivakantie! Ik heb er nu al zin in! De inspiratie voor huis en tuin zal me wel overspoelen.
    Het wordt ons eerste bezoek aan Zweden....

    Bedankt dat je me deze foto's hebt laten zien, het was precies wat we nodig hadden.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Schitterend! Ik twijfel nog tussen mijn favoriete France en Zweden... en zeker bij het zien van deze foto's!!! Het ligt als vergelijking naast elkaar en is best moelijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen